Ebury Bridge Community Partnership Group

Tuesday 4th March 2025

Location: Ebury Edge Community Space (43 Ebury Bridge Rd, SW1W 8DX)

Item	Agenda Items		Time	Head of
				Item
1.	Welcome and Introductions		6:00pm – 6:05pm – (5min)	TM
2.	•	Rumour Buster	6:05pm – 6:15pm – (10min)	TM/LH/EI
	•	CPG Standing Items – Action		
		Tracker		
3.	Westminster Team Update		6:15pm – 6:30pm – (15min)	LH /BA/RV
	•	Resident Move-Ins and Case		
		Studies		
	•	Surveys and CRM		
	•	Demolition Bucknill House and		
		Reinis's intro and update		
4.	CPG Engagement in the Estate		6:30-7:00pm – (30min)	GL/KD/AT
	Management			/MM/SS
	Presentation/Update			
	•	Staffing Updates – Rendall and		
		Rittner, Westminster Council		
		Corporate Property and Housing		
	•	Security		
	•	Complaints and responses		
	•	Contracts and Maintenance		
	•	Concerns/Feedback Raising		
	•	Update from Corporate Property		
5.	McLaren Update		7:00pm – 7:20pm – (20min)	LH/AW/M N/ZC
	•	General Update		IN/ZC
	•	Building Community		
		Commitments		
	•	Newsletter		
	•	Social Value / Apprenticeships		
	•	Meet Mclaren and WCC Team		
		Event		
6.	•	CPG Chair	7:20pm – 7:40pm – (20min)	LH
	•	Tom's farewell		
7.	AOB		7:40pm-8:00pm – (20min)	TM/LH/EI
	•	Monthly Drop-Ins started 3 March		
			•	•

Next CPG meeting – Tuesday 1st of April 2025, at Ebury Edge Community Space